wigs for women wig types hair extensions for short hair human hair wigs wigs for black women forever young wigs wig store human hair falls sherri shepherd wigs lace front wigs best wigs wigs for black women raquel welch wigs lace front wigs human hair wigs wigs for black women wigs for women cheap wigs lace front wigs human hair wigs hairpieces for women
Trimsalon Regina - Info

catdogsimage100x417


Wie ben ik
Mijn naam is Regina Schmits en ben al sinds 1984 zelfstandig en gevestigd als Rijksgediplomeerd Honden-Kattentrimster. Ik ben begonnen als was-meisje voor honden in 1980 in de trimsalon van Ria van de Hoven in Rotterdam en heb verder het trim-vak van haar geleerd. In 1984 ben ik als zelfstandige Trimsalon”Regina’’ gaan werken waar ik een leuke trimsalon huurde in de Dierenspeciaalzaak Ruygers in Rotterdam Blijdorp. In 1990 verhuisde ik met mijn trimsalon naar Rotterdam/West in een woon/winkelpand op de hoek van de Graaf Florisstraat waar ik vele jaren met plezier heb gewerkt als honden-kattentrimster. Met de komst van mijn dochter ben ik even gestopt als trimster en ben parttime gaan werken als assistent Jongerenwerker en heb een diploma Sportmassage gehaald in verband met affiniteit met sport en daarna nog een aantal jaren bij een Boekhoudkantoor. Je kan je voorstellen dat ik op een gegeven moment mijn oude beroep en de dieren ging missen en daardoor mij in 2005 opnieuw ging vestigen als Honden/Kattentrimster in Rotterdam/Zevenkamp waar ik mijn Trimsalon in de achtertuin heb en waar ik nu nog steeds met plezier mijn vak uitoefen.
Ik heb zelf een Maincoone kater( Gizmo) en een Hond (Okkie) uit Kreta die ik zelf heb meegenomen van de straat. Mijn grootste hobby is hardlopen met mijn hond.
Verder met mijn interesse in Reiki waarbij ik reiki 1, 2 en 3 heb gedaan, merk ik dat het werkt voor ontspanning en ondersteuning van pijnbestrijding en vooral angstige honden en katten bij een trimbehandeling, ze worden er rustiger door.
Ik geef ook 1 keer in de week Reiki aan katten in een Dierenasiel samen met mijn Reikivriendin , dit vind ik leuk en het geeft mij voldoening om iets voor de katten te doen waarbij zij door Reiki ontspannen en meer in balans kunnen komen . Ik hoop dat ik nog vele jaren mijn vak kan uitoefenen en dat jullie een beter beeld hebben van wie ik ben.