Over ons

Regina

Ik ben Regina Schmits en ik ben al sinds 1984 een zelfstandige en gediplomeerde trimster. Mijn carrière begon in 1980 als hondenwasser in de trimsalon van Ria van de Hoven in Rotterdam. Daar heb ik het vak geleerd van Ria zelf. In 1984 ben ik mijn eigen trimsalon, genaamd “Trimsalon Regina”, begonnen in de Dierenspeciaalzaak Ruygers in Rotterdam Blijdorp.

In 1990 verhuisde ik met mijn trimsalon naar Rotterdam-West, waar ik vele jaren met plezier heb gewerkt als honden- en kattentrimster. Toen mijn dochter werd geboren, ben ik even gestopt met trimmen en parttime gaan werken als assistent jongerenwerker. Ook heb ik een diploma Sportmassage behaald vanwege mijn interesse in sport. Daarna heb ik nog een aantal jaren bij een boekhoudkantoor gewerkt. Maar op een gegeven moment begon ik mijn oude beroep en het werken met dieren te missen, dus in 2005 besloot ik me opnieuw te vestigen als honden- en kattentrimster in Rotterdam-Zevenkamp. Hier heb ik mijn trimsalon in mijn achtertuin, waar ik nog steeds met veel plezier mijn vak uitoefen.

Ik heb zelf een hond genaamd Okkie, die ik van de straat heb gehaald toen ik op Kreta was. Inmiddels heb ik ook Momo, een hond uit Spanje.

Mijn grootste hobby is hardlopen met mijn hond Momo, hoewel Okkie helaas te oud is geworden om mee te rennen. De afgelopen twee jaar geef ik ook les als hardlooptrainster bij de loopgroep van Rotterdamse vrouwen, wat ik met veel plezier doe. Mijn kennis van sportmassage komt hier ook goed van pas.

Ik ben ook geïnteresseerd in Reiki. Ik heb Reiki 1, 2, 3 en de Masteropleiding gevolgd en ik merk dat het werkt voor ontspanning en pijnverlichting, vooral bij angstige honden en katten tijdens een trimbehandeling in mijn salon. Ik ben ook aangesloten bij de Reikicirkel voor Dieren; een groep enthousiaste reiki-beoefenaars die van dieren houden. Het is een geweldige website, dus neem gerust een kijkje.

Ik hoop dat ik nog vele jaren mijn vak kan blijven uitoefenen en dat jullie nu een beter beeld hebben van wie ik ben.

Melody

Hoi! Ik ben Melody Rodriguez, een 29-jarige honden trimspecialist. Sinds 2018 werk ik fulltime als trimster en ik ben echt dol op dieren. Het is mijn passie om honden te knippen en ik vind het een prachtig beroep. Ik hou van het actieve aspect van mijn werk en vind het fijn om in beweging te zijn, en de zelfstandigheid die mijn beroep met zich meebrengt.

Ik ben trots op het feit dat ik mijn diploma als honden trimspecialist heb behaald bij Trimschool Nederland. Dit stelt me in staat om professioneel en met zorg honden te trimmen. Ik heb veel ervaring opgedaan doordat ik van kleins af aan mijn moeder heb geholpen in haar trimsalon.
We hebben een hechte band en delen dezelfde passie voor dieren.

Maak nu een afspraak

Alleen bellen of appen!

Volg ons